Unitate de inversare poli 754

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Unitate de inversare poli 754

Unitatea de inversare a polilor, modelul 754, este compact si foarte versatil, acesta putand fi folosit cu orice tiip de magnet.

Prin inversarea polaritatii, forta magnetica reziduala din piesele de lucru este eliminata, acestea putand fi indepartate cu usurinta de pe magneti.

Cu ajutorul unitatii de control magnetii pot fi configurati si utilizati la cel mai inalta nivel, prin setarea parametrilor adecvati, pentru toate tipurile de magneti. Apeland la un sistem digital modern, putem facilita trecerea de la un control conventional al tensiunii electrice, la un control foarte exact. Controlul energiei electrice joaca un rol foarte important in combaterea supraincalzirii si ajuta la atingerea unor noi limite, ceea ce duce la o prindere foarte rapida a pieselor, precum si la procedee de schimbare a polilor. Datorita reglarii exacte a tensiunii electrice, procedeul se poate repeta cu succes. De asemenea, bunul control al tensiunii electrice, are ca scop si eliminarea celei mai mici urme de fluctuatie electrica.

 

Doriti sa aflati mai multe informatii despre solutiile REMCAR?
Contactati acum un specialist pregatit sa gaseasca cele mai bune solutii pentru optimizarea proceselor tehnologice!

Contact