Instalatii spalare

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Instalatii de spalare industriale

Instalatiile de spalat au fost concepute pentru a spala, degresa, sabla si a indeparta orice tip de depunere ce poate afecta suprafata piesei. Pentru o curatare eficienta a pieselor au fost gandite mai multe modele de instlatii de spalat, fiecare model executand cu precizie sarcina atribuita.

 

Cabina de curatare manuala sub presiune.

  • Sistem inchis de curatare cu presiune ridicata, rapid, eficient si prietenos cu mediul. Lichidul de curatare este refolosit datorita filtrarii continue. Eficient pentru curatarea si uscarea pieselor din plastic si metal.
 

Cabina de sablat.

  • Un sistem eficient cu destinatie larga, simplu de utilizat si prietenos cu mediul inconjurator. Metoda rapida si ieftina de decalcifiere, decarbonizare, dezoxidare, reconditionare si indepartarea vopselei de pe piese din metal sau plastic.
 

Sistem de spalare prin imersie, pulverizare si ultrasunete.

  • Piesele nu necesita manevrare individuala pentru a fi curatate, functioneaza ca un sistem inchis, cu filtrare continua si nu necesita timp de uscare. Pentru curatarea, degresarea, clatirea, uscarea si fosfatarea pieselor din metal sau plastic.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre solutiile REMCAR?
Contactati acum un specialist pregatit sa gaseasca cele mai bune solutii pentru optimizarea proceselor tehnologice!

Contact