Magnet electro permanent circular 1210

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Magnet electro permanent circular 1210

cu spatiere radiala a polilor

Mandrinele de prindere magnetice electro permanente tip 1210, cu spatiere radiala a polilor, sunt concepute in special pentru prinderea centrala a inelelor sau a elementelor rotative simetrice.

Mandrinele de prindere magnetice electro permanente sunt utilizate pe mese rotative si pe masini circulare de rectificat. Dimensiunile exacte ale sistemului magnetic si spatierea polilor asigura prinderea adecvata a pieselor si o mare forta de mentinere a acesteia. Daca mai multe piese sunt prinse asimetric, acestea trebuie sa fie sustinute de cel putin doi poli.

Prin modul de economisire a energiei magnetice a mandrinei de prindere se atinge cel mai inalt nivel de precizie. Magnetul este deconectat de la electricitate si de aceea acest utilaj este potrivit pentru masinile care au de indeplinit sarcini in intervalul µm.

Marele avantaj al polilor cu spatiere radiala este acela ca piesele pot fi separate cu ajutorul placutelor polilor. Aceasta separare este utilizata atunci cand roata de rectificare nu mai face fata in zona interioara si in cea exterioara. Piesa poate fi prelucrata pe toate partile chiar daca se foloseste numai o singura mandrina.

 

Doriti sa aflati mai multe informatii despre solutiile REMCAR?
Contactati acum un specialist pregatit sa gaseasca cele mai bune solutii pentru optimizarea proceselor tehnologice!

Contact