Detergenți neutrii fără sare

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
Detergenții speciali SERVIDUR sunt utilizați pentru curățarea componentelor înainte și după tratamentul termic. Calitatea lor premium îndeplinește cerințele specifice ridicate ale atelierelor de tratare termică cu privire la starea suprafeței curățate a piesei de prelucrat.

Când este utilizat înainte de tratamentul termic, aproape toate reziduurile sunt îndepărtate în siguranță care ar putea interfera cu procesele de difuzie termochimică sau cu sistemul de tratament termic. Când este utilizat după stingere, agentul de stingere este îndepărtat în mod specific. Rezultatele optime sunt garantate de adaptarea specială a detergenților la portofoliul nostru de stingere.

Soluțiile de curățare pe bază de apă permit o durată lungă de viață, un consum redus și o rentabilitate datorită performanței lor de degresare remarcabile în combinație cu proprietăți excelente de demulsionare.

În plus, oferim o gamă de produse de curățare extrem de eficiente pe bază de hidrocarburi și alcooli modificați care au fost aprobate de producători de plante renumiți precum HEMO și ECOCLEAN (fostul DÜRR).

Toate aparatele noastre de curățare SERVIDUR sunt de ultimă generație în ceea ce privește cele mai recente reglementări și legi în ceea ce privește aspectele de mediu, sănătate și siguranță.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre solutiile REMCAR?
Contactati acum un specialist pregatit sa gaseasca cele mai bune solutii pentru optimizarea proceselor tehnologice!

Contact