Agentii de calire polimerici diluabili in apa SERVISCOL, POLYQUENCH, GLYKOQUENCH si OSMANIL realizeaza caracteristici de calire reglabile, de incredere in proces.

Prin modificarea concentrației într-un interval larg, proprietățile de călire pot fi ajustate pentru o prelucrare fiabilă și pentru a se potrivi piesei de prelucrat. În timpul procesului de calire, de obicei, se formează o peliculă de polimer pe suprafața componentului pentru un transfer de căldură mai uniform și mai lent și pentru a minimiza astfel pericolul de distorsiune și fisurare. Atenuatorii polimerici îndeplinesc cele mai recente reglementări și legi în ceea ce privește aspectele de mediu, sănătate și siguranță. Nu conțin bor și formaldehide.
remcar
Acestea se caracterizează printr-o stabilitate excepțional de ridicată a produsului, proprietăți anticorozive bune și o tendință deosebit de scăzută la formarea de reziduuri pe suprafețele piesei de prelucrat întărite și a echipamentului. Concentrațiile scăzute, consumul specific scăzut și o stabilitate deosebit de ridicată a produsului oferă o rentabilitate de neegalat.

Ca și în cazul tuturor materialelor de proces diluabile în apă, soluțiile utilizate necesită un control continuu și îngrijire a băii.

Doriti sa aflati mai multe informatii despre solutiile REMCAR?
Contactati acum un specialist pregatit sa gaseasca cele mai bune solutii pentru optimizarea proceselor tehnologice!

Contact