Remcar, numarul 1 in solutii industriale in Brasov

Conform listafirme.ro

Despre Remcar, furnizor de solutii industriale

REMCAR SRL Brașov este un integrator de scule, echipamente industriale și uleiuri industriale de cea mai bună calitate, importate din Germania, Spania, Polonia.

Doar produse de calitate si sigure
Seriozitate si garantia unei colaborari win-win

REMCAR a fost înființată în 2004, iar personalul nostru este format din specialiști pregătiți să găsească cele mai bune soluții pentru optimizarea proceselor tehnologice și a produselor care deservesc aceste procese.

Ne dorim să lucrăm deopotrivă cu companii multinaționale dar și cu firme mici și mijlocii care activează în România.

Apreciem valoarea unei colaborări bazată pe încredere și respect reciproc.

În calitate de client REMCAR S.R.L., profitați de combinația unică de competențe din domeniul comercial, producție și servicii.

20

de ani experienta

Remcar a fost infiintata in anul 2004.

+300

sute de clienti

Furnizam produse si servicii catre cei mai mari producatori industriali

Furnizor de incredere

Care sunt obiectivele REMCAR în acest moment?

Lărgirea ariei de clienți precum și consolidarea  relațiilor cu clienții actuali, pentru distribuția sculelor așchietoare, dispozitivelor, echipamentelor industriale, pieselor de schimb și a uleiurilor industriale.
Sa dezvoltăm produse de înaltă calitate și soluții personalizate pentru aplicații individuale în procesele de prelucrare, pentru a furniza unelte de tăiere eficiente, fiabile și precise.
Să asigurăm servicii de consultanță și alte servicii conexe de înaltă calitate. Ne asumăm reducerea costurilor prin folosirea eficientă a fluidelor precum și gestionarea lor în depozitul nostru central din Brașov sau la depozitele noastre din țară (Pitești și Timișoara) precum și la depozitele clienților noștri din România, în regim de custodie.